Studio.

 

We all spend a lot of time working, so where you work can have a big impact on your emotional well-being, that’s why we’ve chosen a great location for our main office; on the canal where the Mersey and Trent canals meet.
But it’s more than just an office. It’s a technology hub designed to support one of our primary ambitions; to become a more sustainable business. And part of that vision is to support our team to home-work for as many days as possible. Taking away lengthy journeys to work reduces our impact on the environment and gives time back to our team that would otherwise be wasted in a car!

Our team.

Dom McGrail

Marketing & Strategy

Simon Asbury

Client Services

Nick Tree

UX & Graphic Designer

Glen Satchwell

Developer

Natalie Thorpe

Administrator

Guy West

Account Manager

Emma Dalby

Front End Developer

Who we've worked with.